Sporten In Een Kleine Groep?

Gepubliceerd mrt. 23, 23
6 min read

Personal Training: De 7 Belangrijkste Voordelen Op Een Rijtje

Een sporter heeft goed materiaal nodig om te trainen en wilt misschien voor, tijdens of na de training wel een booster of een hersteldrankje nemen. Basic-Fit helpt daar graag bij en biedt daarom veel producten aan in de automaten die in de clubs te vinden een springtouw tot weerstandsbanden en zelfs een slotje voor het geval je die van jou bent vergeten.

Bereik Je Doelen Wel Met Een Personal TrainerPersonal Trainer – Haal Het Maximale Uit Je Training

Als je liever online winkelt, zijn alle producten (en meer) ook verkrijgbaar in de .

Het is niet voor niets dat bekende Nederlanders zich laten begeleiden door een Personal Trainer om sneller in vorm te komen. Sporten met een Personal Trainer heeft een hoop voordelen. Met een trainer ga je een persoonlijk traject in en behaal je sneller resultaat dan wanneer je altijd jezelf moet motiveren om naar de sportschool te gaan. Personal Training - Fit met onze hulp.

Body2coach.nl

Personal Trainer - Fitness NederlandPersonal Coach

Hieronder beschrijf ik 8 voordelen om te trainen met een Personal Trainer: Als je onder begeleiding van een Personal Trainer gaat sporten, weet je zeker dat je de juiste techniek uitvoert bij de oefening - Waarom sporten met een Personal Trainer?. Je weet precies hoeveel herhalingen je moet maken, welk tempo je moet aanhouden, hoeveel rust je nodig hebt en welk gewicht je moet gebruike- Tijdens de training sessies zal de Personal Trainer ervoor zorgen dat je het maximale uit jezelf haalt.

Omdat je een afspraak hebt gemaakt met de Personal Trainer, ben je verplicht om naar de training te gaan. Daar waar je alleen sport is het makkelijk om niet te gaan. Met een trainer zal je dit niet zo snel doen, ook in tijden dat je geen zin hebt om te trainen.

Doe je iets niet met plezier, dan is de kans groter dat je gaat stoppen met trainen. Aan de Personal Trainer de taak om het leuk en uitdagend te houden, met uiteraard jouw doel in het achterhoofd. Een Personal Trainingstraject is altijd persoonlijk. Een gecertificeerde coach zal rekening houden met jouw lichamelijke omstandigheden.

Body2coach.nl

Alvorens er getraind gaat worden gaat de Personal Trainer jou helemaal doormeten. Hierbij wordt vastgesteld wat je gewicht, vetpercentage en spiermassa is. Als de Personal Trainer jouw fysieke doelen in kaart heeft gebracht, wordt een een op maat gemaakt trainings- en voedingsplan geschreven. Hiermee behaal jij niet alleen jouw doel, maar behoud je hem ook nog eens.

Afvallen is meer dan alleen een uurtje sporten met een Personal Trainer. Een goede Personal Trainer kan samen met jou bepaalde patronen, gedragingen en blokkades achterhalen die jouw fysieke doelen in de weg staan. Jouw trainer kan je bewust laten worden van bepaalde gewoontes en je ondersteunen in het aanleren van nieuw positief gedrag.

Wil jij vroeg in de ochtend trainen of misschien laat in de avond? Geen probleem. Samen met jouw trainer overleg je de dagen en tijden, zo is er voor iedereen een passend schema te maken.

Personal Trainer Sportschool - Kundige Begeleiding

Je sportschema stem je af op basis van jouw doelen, wensen en mogelijkheden. Je bepaalt samen met de personal trainer af hoe vaak je gaat trainen, hoe lang en waar je gaat sporten. Met een personal trainer kun je sporten in de ochtend, middag of avond en zelfs in de weekenden (Fitness & Personal Training).

Van jongs af aan ben ik als persoon sportief ingesteld. Na vele verschillende sporten te hebben beoefend ben ik mij gaan specialiseren in fitness. Sinds die tijd is mijn fascinatie voor het menselijk lichaam blijven groeien. De alledaagse sleur van veel stress, weinig tot geen beweging en ongezond eten zorgt ervoor dat we weinig energie hebben en ons futloos gaan voelen.

Is dit voor u herkenbaar? Dit veranderen is gelukkig makkelijk, mits u bereid bent het nodige aan te passen aan uw lifestyle. Natuurlijk begrijp ik dat iedereen verplichtingen heeft: kinderen, een (te) drukke baan, studie, vrienden en familie (om er zo maar een paar te noemen). Door middel van een door mij op maat gemaakt voedings- en trainingsprogramma, krijgt u weer grip op een fitter en daarmee gezonder leven (Samen met een personal trainer werken).

De Personal Training Die Bij Jou Past

Hierop baseer ik vervolgens mijn coaching. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om het realiseren van uw doelstellingen. Één van mijn belangrijkste doelen is om voor u een programma te maken dat voor u op lange termijn vol te houden is. Mijn doel is om altijd voor een duurzaam resultaat te gaan.

In onze gyms werken we met een vast team van gedreven en ervaren personal trainers. Gezamenlijk draaien wij nergens onze hand voor om. Sterker nog: hoe groter jouw sportieve doelen zijn, hoe leuker we het vinden. Met wekelijks wisselende, uitdagende trainingen, op maat gemaakte voedingsschema’s en de nodige sessies op het gebied van mental coaching werken we stapsgewijs toe naar jouw eindstreep; het realiseren van je doelen.

06 oktober Het zit er weer op, de Nationale Sportweek van 2022. Tien dagen lang stond sport en bewegen weer centraal in…

Sporten Met Personal Trainer - Personal Training

Ben jij iemand die het beste presteert onder begeleiding en motivatie van buitenaf? Als je het zelf maar moeilijk vindt om alleen te trainen en niet goed weet wat je het beste kunt doen in de sportschool, dan kan personal training jouw oplossing zijn. Onder professionele begeleiding van een trainer in Helmond ga jij nu eens echt je sportdoelen bereiken én doorzetten - Personal Training - Fit met onze hulp.

Ik, Tijn van Rijbroek, ben graag jouw personal trainer in Helmond die jou helpt door te zetten. Wanneer zullen we beginnen? Als jij graag met een plan wilt trainen, dan help ik je daar graag bij als jouw persoonlijke trainer in Helmond. Wie resultaatgericht wil trainen en doelen wil bereiken, moet doelen stellen en hier een plan op baseren.

Dat is het grote voordeel van trainen met mij als jouw personal trainer in Helmond. Ik maak een persoonlijk plan voor jou, zodat jij de juiste handvatten aangereikt krijgt om een gezonde(re) lifestyle te creëren. Ik ben Tijn van Rijbroek, personal trainer bij Bravofit. Als gecertificeerd trainer in Helmond coach en train ik graag mensen die meer willen bereiken op het gebied van een gezonde lifestyle/voeding en training.

7 Fitness Tips Voor Beginners

Ik ben er namelijk van overtuigt dat als je begrijpt wat je doet en waarom je dat doet, dat dit je helpt bij het uitvoeren en volhouden van je plan. Als jouw doelen daarnaast haalbaar en efficiënt zijn, blijf je gemotiveerd en gaan we een verschil maken. Waarom zou je mij kiezen als jouw personal trainer in Helmond? Of het je nu gaat om kilo’s kwijtraken, sterker worden, een beregoede conditie opbouwen of groeien in spiermassa; ik coach jou. Personal training - Fitnessclub.Dit doen we uiteraard op jouw tempo, maar ik zal je altijd (op een prettige wijze) blijven pushen om door te gaan. Dat is mijn meerwaarde als jouw personal trainer, ik help jou om nu eens écht resultaat te boeken! En dat doe ik door een plan op maat voor je te maken, je elke training weer frisse energie te geven en je te motiveren.

Meer van Afvallen sporten

Navigation

Home