Tips Om Online Yoga En Pilates Te Volgen

Gepubliceerd mei 14, 22
6 min read

Online Yogales Geven: Deze Tools Heb Je Nodig Voor Je Live Les

You, Tube of Apps? Dat hangt af van jouw wensen. Ben je een ervaren 'yogi' met een voorkeur voor een specifieke stijl, of een beginner die verschillende opties wil testen? Ben je op zoek naar een persoonlijke routine, of ben je op zoek naar wat afwisseling? ✅ Apps zijn georganiseerd (meestal op basis van stijlen en doelen) en bieden middellen waarmee jij alles bij kunt houden.

✅ Veel apps zullen een gepersonaliseerde routine of aanbevelingen opstellen op basis van je behoeften. Bij sommige kun je je eigen oefeningen en sequenties samenstellen. ❌ Voor veel Yoga-apps moet je betalen Kortom: apps zijn het beste voor frequente, ervaren yogi's die weten wat ze willen, en voor degenen die structuur waarderen en een routine kunnen (of willen) houden - blog dieet.

Koolhydraatarm 50 Dagen Programma ReviewSpiermassa Protocol Mannen Review

Hier hoef je je dus nooit slecht te voelen over het betalen voor een duur abonnement als je het niet genoeg gebruikt of als je ontdekt dat Yoga gewoon toch niet jouw ding blijkt te zijn. ✅ Je mag doen wat je wilt, wanneer je het wilt. Je hoeft je niet schuldig te voelen omdat je je niet aan een schema of aanbevolen routine hebt gehouden.

Dit Zijn De Beste Yoga-apps And Youtube-kanalen Voor Thuis

✅Yoga-instructeurs op You, Tube zijn niet alleen trainingsinstructeurs; het zijn herkenbare, educatieve persoonlijkheden met meestal een eigen community om hen heen. Je voelt je in de regel meer verbonden met de instructeur en met de oefenenen dan wanneer je een app gebruikt. eetschema afvallen. ❌ Veel You, Tube-kanalen bevatten slechts één soort yoga, en het kost tijd en geduld om de juiste te vinden.

(Het is beter als de host een georganiseerde bibliotheek met afspeellijsten heeft.) Je moet alleen zelf een systeem bedenken om je voortgang en je favoriete video's bij te houden. Kortom: You, Tube is een budgetvriendelijke optie die jouw persoonlijke band met yoga helpt te bevorderen. Het is het beste voor diegene die nog steeds aan het bedenken zijn wat ze uit hun yogabeoefening willen halen, en voor degenen die flexibiliteit verkiezen boven vaste routines.

Aangezien de meeste van deze programma's slechts een week duren, is het ideaal voor diegenen die van routine en consistentie houden, maar ook van afwisseling en flexibiliteit in hun schema. Je hebt de mogelijkheid om een ​​yoga-schema in te stellen met Glo of het programma in je eigen tijd te oefenen.

Online Yoga Lessen

Sommige lessen zijn gratis, maar de meeste lessen zijn alleen toegankelijk nadat je maandelijks een upgrade naar de pro-versie voor €16,49 hebt gedaan of jaarlijks voor €54,99 De keuze is reuze Image: Screenshots via Lotus Yog De lessen van Lotus zijn zeker de moeite waard als je yoga beoefent als een vorm van fitness.

Het is een geweldige app voor mensen die graag van plannen en routines houden, maar niet zozeer voor degenen die dat niet doen. Natuurlijk, als je wilt afwijken van het vastgestelde plan, is er een bibliotheek met yogalessen voor verschillende doelen en behoeften. Maar de opties zijn relatief beperkt en de oefeningen zelf zijn vrij kort. snel 5 kilo afvallen schema.

Last Van Lockdownstress? Deze Online Yogalessen Helpen JeGratis Online Yoga Lessen En Online Yoga Platform

Ze is een van de origineelste yogi van You, Tube en staat bekend om haar persoonlijke karakter en gekke grappen. Maar maak je geen zorgen - haar filosofie is serieus en spiritueel. Adrienne benadert yoga-instructie met een open geest en een kalmerende stem (5 voordelen van het volgen van online yogalessen). Ze moedigt haar volgers niet alleen aan "te vinden wat goed voelt", maar zorgt er ook voor dat haar taalgebruik en video's toegankelijk zijn.

Snel 5 Kilo Afvallen Schema

Online Yoga LessenVoedingsadvies

Haar meest recente serie, "home", is perfect voor tijden als deze. Het yogarepertoire van Cassandra varieert van dynamische vinyasa-stromen tot langzame yin-rekoefeningen. Zoek niet verder als je op zoek bent naar een yogi die je de hele dag door kan meenemen: Cassandra heeft stimulerende oefeningen om je 's ochtends wakker te maken, en herstellende oefeningen om je geest en lichaam aan het eind van de dag te kalmeren (smoothie detox).

Maar wat Cassandra het beste doet, is yin yoga - een zachte, meditatieve stijl die de nadruk legt op stilte en gericht is op diep bindweefsel. Het is een oefening waarmee je je kunt concentreren op ademhaling, energiestromen en bewust strekken. Het zal natuurlijk anders werken voor verschillende mensen; maar als je pijn wilt beheersen, stress wilt verlichten of je flexibiliteit wilt vergroten, zijn de video's van Cassandra zeer de moeite waard.

Net als Adrienne heeft ze een ruimdenkende benadering van yoga-instructie. Als je een beginner bent die wat zelfvertrouwen wil opbouwen, vind je troost in haar motto: "het gaat niet om de pose." Voor Lesley gaat het erom dat je kwam opdagen en de beslissing nam om zelfzorg toe te passen; het gaat erom dat je je aan het eind van elke oefening beter voelt in lichaam en geest.

Keto Recepten

Online Yoga Lessen En DocentenOnline Yoga Lessen En Videos

Haar kanaal bevat tal van video's over energieke Ashtanga-oefeningen en Hatha-routines, alsook yogatraining en stretchoefeningen voor het hele lichaam. Haar oefeningen zullen je dag opladen met positieve energie en een helder doel. En het uitzicht op de oceaan in haar video's is de kers op de taart. Als je naar de yogamat komt met duidelijke doelen en intenties, dan zul je Sarah's kanaal erg fijn vinden.

Ze heeft ook een handige afspeellijst die haar video's sorteert op basis van deze categorieën, het is dus supermakkelijk om iets te vinden wat bij je past. Als je je meestal aangetrokken voelt tot yoga-apps omdat ze intuïtiever en ongecompliceerder zijn dan You, Tube-kanalen, overweeg dan Sarah, Beth Yoga als een gratis alternatief - Keto Challenge.

Yoga-instructeurs zullen je leren hoe verschillende delen van je lichaam met elkaar in verbinding staan, en zullen advies geven over hoe je je beoefening kunt aanpassen op basis van waar je lichaam om vraagt - Dit zijn de leukste online Yoga platforms. Een goed kanaal voor diegenen die zich meer bewust willen worden van hoe hun lichaam beweegt tijdens oefeningen en hoe deze verbinding maakt met de geest.

Detox Smoothies Afvallen

Maar Allie richt zich op elk van de zeven chakra's. Elke chakra zou met een ander deel van de wervelkolom corresponderen en impliceert verschillende mentale en emotionele toestanden. Aangezien veel van Allie's oefeningen de neiging hebben om zich op slechts één chakra tegelijk te concentreren, zul je, als je deze filosofie aanhangt, toewerken naar een gezonde energiebalans en die delen van je lichaam en geest die extra aandacht nodig hebben, kunnen herstellen - Online Yoga lessen en docenten (50 Dagen Keto Challenge boek).

Allie biedt ook tal van video's voor ochtend- en naar-bed-ga oefeningen, dynamische vinyasa-stromen, op fitness gebaseerde yoga én zachte en herstellende lessen. voedingsadvies. Dit in Texas gevestigde You, Tube-kanaal brengt een verzameling yogi's uit de hele omgeving samen: een geweldig kanaal voor mensen die zich niet willen binden aan slechts één instructeur of stijl.Er zijn yogavideo's voor alle niveaus, en voor verschillende lichaamsdelen en verschillende doelen. Practice Happy with Yoga review. Volg online yoga lessen. Pijnbestrijding, training, meditatie? Allemaal aanwezig. Wil je je graag aan een routine of programma houden, Yoga, TX kan je ook daar ook bij helpen - bekijk gewoon een van hun series. (de video hierboven is uit de "yoga connection" -serie.) De yogi's die het kanaal beheren, uploaden ook wekelijks video's, dus er zijn genoeg opties.

Meer van Afvallen sporten

Navigation

Home